Piharakentaminen

Kaikki palvelut myös vaativiin kohteisiin

Olemme toteuttaneet piharakentamiseen liittyviä projekteja yli kolmenkymmenen vuoden ajan talo- ja julkisyhtiöille sekä rakennusliikkeille. Kauttamme saat tarvittaessa myös kohteiden vaatimat maanrakennustyöt. Piharakentaminen ja maanrakennus nopeasti ja luotettavasti!

ViherRakennus hoitaa pihan rakentamisen, piharemontit, vihertyöt, maarakennustyöt, kivityöt sekä pihoihin liittyvät muut rakennustyöt pitkällä ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, julkisyhteisöt ja rakennusliikkeet. Erikoisosaamistamme ovat suurten pihanrakennusprojektien hallinta ja toteuttaminen.

Viherrakentamisen tavoitteena on tehdä alueista toimivia, viihtyisiä ja kauniita. Viherrakentamisella on merkittävä rooli modernissa, ekologisessa rakentamisessa. Kun pihanrakentaminen pohjatöineen toteutetaan huolella, säilyy lopputulos toimivana ja näyttävänä pitkään. Me hoidamme viheralueiden suunnittelun ja pihanrakentamiseen liittyvät työt yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Viherrakentamisen lisäksi meillä on vahva ammattitaito myös erilaisista maanrakennukseen liittyvistä projekteista.

Ota yhteyttä!

Piharakentaminen ja piharemontit ammattitaidolla

Piharakentaminen taloyhtiöille, julkisyhteisöille ja rakennusliikkeille

Ydinosaamistamme ovat laajat projektit. Kauttamme hoituvat piharakentamisen lisäksi myös esimerkiksi maanrakennukseen, kivetykseen sekä piharakennuksiin liittyvien töiden toteuttaminen. Pitkäaikaisimpiin asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa kaupungit ja kunnat, joille olemme toteuttaneet sekä pihojen peruskorjauksia että mittavia viheralueiden rakennusten perusteista alkavia kokonaisuuksia.

Hoidamme myös salaojitusten ja sadevesijärjestelmien kunnostamisen tai uusimisen tarpeen mukaan. Toteutamme pitkällä kokemuksella myös esimerkiksi päiväkotien tai muiden vastaavien alueiden pihoille tarvittavat rakennelmat esim. jätekatokset. Olemme toteuttaneet projekteja muun muassa Espoon, Helsingin, Vantaan ja Oulun kaupungeille.

Myös talo- ja kiinteistöyhtiöt ovat keskeinen asiakaskuntamme. Taloyhtiöiden piharemonteissa keskiössä on usein oikein rakennettu salaojitus, sadevesijärjestelmä sekä pinnantasaukset. ViherRakennus hoitaa samalla tarvittaessa myös esimerkiksi pihan rakennukset, aidat ja muut vastaavat rakennelmat.

Tutustu referensseihimme »

Kauttamme myös maanrakennustyöt

Kauttamme saat myös kaikki maanrakentamiseen liittyvät työt kätevästi samalta toimijalta. Teemme rakennusten pohjatyöt, massanvaihdot, sadevesijärjestelmät, salaojitukset ja muut maatyöt ennen varsinaista piharakentamista.

Muutamia esimerkkejä viime vuosien referenssikohteistamme ovat Kontinkankaan vanhan sairaalan piha-alueen peruskorjaus, Sarkkirannan päiväkodin viher- ja kivityöt, turva-alustat, kaluste- ja aita-asennukset sekä Otaniemen lukion pihatyöt sadevesijärjestelmineen, massanvaihtotöineen ja pihapolkuineen.

Tarvittaessa kauttamme hoituvat myös piharemonttiin liittyvät sähkö- ja asfaltointityöt.

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella kiinteistön suunnitteilla olevista korjaus-tai rakennushankkeista? Päätoimialuettamme ovat Oulu, Helsinki, Espoo ja Vantaa lähialueineen. Tilaa piharakentaminen tai maanrakennustyöt jo tänään.

Ota yhteyttä soittamalla toimitusjohtaja Keijo Sakaranaholle 0400890077 tai täytä yhteydenottolomake.

Call Now Button
Ota yhteyttä
close slider

010 5264 640
myynti(@)viherrakennus.com

Keijo Sakaranaho
0400 890 077

keijo.sakaranaho(@)viherrakennus.com

OULU:
Haaransuontie 9, 90240 Oulu
VANTAA:
Martinkyläntie 54, 01720 Vantaa

Tästä pääset lähettämään yhteydenottolomakkeen