Julkisyhteisöille

Rakennuspalvelut julkisyhteisöille

Kaupungit ja kunnat ovat pitkäaikaisimpia asiakkaitamme. Usein projekteihin liittyy myös pienimuotoista lisä- ja korjausrakentamista, kuten aitoja ja piharakennuksia.

Viherrakentaminen ja saneeraus

Voimme tehdä koko viheralueiden rakennusten perustuksiin liittyvän työn alusta loppuun, mutta teemme myös paljon julkisten pihojen peruskorjauksia. Ensimmäisenä työnä on pihan kuivattamiseen liittyvä asiat. Jotta piha ja perustukset pysyisivät kuivina sade- ja sulamisvesistä, kunnostamme tai uusimme salaojituksen ja sadevesijärjestelmät. Piharakenteiden uusiminen tehdään seuraavaksi.

Päiväkotien pihoilla on paljon leikkivälineitä, koulujen pihoilla taas enemmän liikuntaan innostavia välineitä. Eri toimintoihin tarkoitetut pihan alueet rajataan istutuksin tai aidoin ja lopuksi viimeistellään istutukset ja rakennetaan pinta: nurmi, keinonurmi, turva-alusta, kiveys tai asfaltti. Hyvä suunnittelu ja yhteistyö rakennuttajan/käyttäjän kanssa takaa hyvän lopputuloksen.

Saneerauksessa uusitaan yleensä useita kohteita

Saneerauksen yhteydessä uusitaan usein pihan valaistus, mikä lisää viihtyisyyttä ja turvallisuutta pimeänä aikana. Rakennamme myös piharakennukset, kuten roskakatokset tai välinevarastot päiväkotien pihoille. Espoolaiseen päiväkoti Himmeliin rakensimme kokonaan uuden märkäeteisen helpottamaan lasten ja henkilökunnan päivittäistä kulkemista. Viime vuosina olemme myös tehneet piha- ja perustustyöt useammalle siirtokelpoiselle koululle.

Keväällä 2020 peruskorjasimme Simonkylän koko koulun piha-alueen, uusine viemäreineen ja salaojineen sekä asensimme uudet leikki- ja liikuntavälineet, areenoineen. Tästä rakentui koko Seutulan lähialueen asukkaiden yhteinen lähiliikunta paikka.

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyydestä kertoo se, että koko toimintamme ajan asiakkaanamme on ollut mm. Oulun kaupunki. Pääkaupunkiseudulla olemme palvelleet Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkeja jo yli 15 vuoden ajan.

Referenssikohteitamme 2021

Referenssikohteitamme 2020

Referenssikohteitamme 2019

Referenssikohteitamme vuosilta 2016–2018

 • Kivimäen koulu, Vantaa
 • Linnukan koulu, Liminka
 • Iin Haminan koulu, Ii
 • Pitkäkankaan päiväkoti, Oulu
 • Glimsin talomuseo, Espoo
 • Toimintakeskus Cäpsä, Helsinki
 • Karakallion monitoimitalo, Espoo
 • Knuutilankankaan leikkipaikka, Oulu
 • Jousenkaaren koulu, Espoo
 • Koivumankkaan päiväkoti, Espoo
 • Kirurginen sairaala, Helsinki HUS
 • Takajärven päiväkoti, Kemi
 • Sibeliuspuisto, Järvenpää

Ota yhteyttä

Kun haluat keskustella suunnitteilla olevista korjaus- ja rakennushankkeista, soita toimitusjohtaja Keijo Sakaranaholle, 0400 890 077, tai laita viesti yhteydenottolomakkeella.

Rakentamisen ammattilainen

Kun pihasi tai kiinteistösi kaipaa uutta ilmettä, käänny luottamuksella puoleemme. Viherrakentaminen ja suurten rakennusprojektien suunnittelu ja hallinta on ydinosaamistamme. Työskentelyalueemme alkaa kaksi metriä maanpinnan tason alapuolella ja ulottuu julkisivun ja sisätilojen kautta katolle asti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Oulun toimipiste

Haarasuontie 9
90240 OULU

Katso kartalla »

Vantaan toimipiste

Martinkyläntie 54
01720 VANTAA

Katso kartalla »

Seuraa meitä somessa!

someikoni someikoni someikoni someikoni someikoni

 

logologologologo LogoAA logo

Copyright © 2024 Viherrakennus Oy Keijo Sakaranaho

Ota meihin yhteyttä