Maanrakennustyöt on rakentamisen tärkein vaihe

Minkä tahansa rakennusprojektin lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi se, miten pohjatyöt ennen varsinaista rakentamista on tehty. Huolella ja oikeaoppisesti tehty maanrakennus tekee lopputuloksesta kestävän ja ennaltaehkäisee monta ongelmaa.

Meiltä saat laadukkaat maanrakennustyöt kestäviin perustuksiin ja onnistuneeseen lopputulokseen. Toteutamme maanrakennustöitä pääsääntöisesti Oulussa, Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla.

Valitse kumppaniksi maanrakennustöihin aina ammattilainen

Suurin osa rakennusprojekteista vaatii jonkinlaista maanrakennusta. Meiltä Viherrakennus Oy:ltä saat maanrakennustyöt tinkimättömällä ammattitaidolla. Huolella tehdyt pohjatyöt kannattavat, sillä perustus luo rakennelmille pohjan, joka vaikuttaa merkittävästi lopputuloksen onnistumiseen ja kestävyyteen.

Viherrakentamisen kokeneet ammattilaiset huolehtivat siitä, että kaiken kokoiset projektit saadaan onnistumaan kestävästi. Kauttamme toteutuvat myös suuremman mittaluokan urakat. Tyypillisimpiä asiakkaitamme ovat julkisyhteisöt, rakennusliikkeet ja taloyhtiöt Oulun seudulla ja pääkaupunkialueella.

Maanrakennus- ja pohjatyöpalveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

Saat sekä maanrakennustyöt että viherrakentamisen urakoinnin kätevästi meiltä

Maanrakennustyöt ovat ainoastaan yksi osa laajaa palvelutarjontaamme. Lisäksi meillä on yli 30 vuoden kokemus erilaisista muista, rakentamiseen liittyvistä projekteista. Vastaamme kokemuksen tuomalla varmuudella esimerkiksi erilaisten pihojen, leikkialueiden tai muiden vastaavien, suurten projektien piharakentamisesta. Saat siis kaikki piharakentamiseen liittyvät palvelut meiltä eikä sinun tarvitse tilata erikseen maanrakentajaa muualta.

Ongelmien ennaltaehkäisy säästää myöhemmiltä kustannuksilta

Maanrakennustyöt on tärkeää tehdä jo alussa huolellisesti. Rakennelmien alla olevien perustusten korjaus jälkikäteen on erittäin hankalaa ja kallista, usein jopa mahdotonta. Pihojen ja rakennusten pohjatyöt on suositeltavaa hoitaa kuntoon tulevaisuutta silmällä pitäen, jotta turhilta korjaustöiltä vältytään myöhemmin. Pohjatöiden lisäksi kannattaa satsata huolelliseen suunnitteluun. Se maksaa itsensä takaisin kestävänä ja toimivana lopputuloksena, joka säästää myöhemmiltä kustannuksilta.

Kun pohjatyöt ovat kunnossa, voidaan siirtyä viherrakentamisen pariin. Hoidamme monipuolisesti pihan rakentamisen, vihertyöt, maanrakennustyöt, kivityöt sekä kaikki pihoihin liittyvät rakennustyöt pitkäaikaisen kokemuksemme tuomin tiedoin ja taidoin. Hallitsemme myös suuremmat pihan rakennusprojektit.

Me Viherrakennus Oy:ssä teemme kaikki maanrakennustyöt vankkumattomalla ammattitaidolla. Päätoimialuettamme ovat Oulu, Helsinki, Espoo ja Vantaa lähialueineen.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Ota yhteyttä toimitusjohtaja Keijo Sakaranahoon, p. 040 08 90 077 tai lähetä tarjouspyyntö.

UKK – Maanrakennustöistä kysyttyä

Millaisia maanrakennustöitä teette?

Teemme kaikki pihasaneerauksiin liittyvät maanrakennustyöt sekä kaikki oheistyöt, joita pihassa tehtäviin maanrakennustöihin liittyy. Tällaisia ovat esimerkiksi rakennusten pohjatyöt, piharakentaminen massanvaihtoineen, salaojitukset ja sadevesijärjestelmät. Pelkkiä kerrostalo uudiskohteiden pohjarakennustöitä emme kuitenkaan tee.

Mitä tarkoittaa massanvaihto?

Massanvaihdosta puhutaan silloin, kun rakennustyömaalla kaivetaan vanhaa maata pois ja lisätään sen tilalle esimerkiksi kivimursketta.

Pystyttekö hoitamaan koko urakan vai tarvitsemmeko lisäksi tekijän viherrakentamiseen?

Kyllä pystymme. Hoidamme ammattitaitoisesti myös pihan viherrakennustyöt.

Millaisia muita maanrakennukseen liittyviä töitä teiltä voi tilata?

Teemme erilaisia urakkatöitä varsin monipuolisesti. Meiltä hoituvat mm. pihan sähköistykset ja siihen liittyvät rakennustyöt, kuten vaikka varastotilojen rakentaminen. Teemme myös erilaisia erikoisurakointeja, kuten aitatöitä tai asfaltin tai muun pinnoitteen asennustöitä. Ole yhteydessä meihin, kun tarvitset mitä tahansa pihaurakointia!

Miksi maanrakennustyöt kannattaa teettää ammattilaisella?

Huolella tehdyt pohjatyöt kannattavat, sillä perustus luo rakennelmille pohjan, jonka toimivuus vaikuttaa merkittävästi lopputuloksen onnistumiseen ja kestävyyteen. Huolella tehty maanrakennustyö säästää kalliilta korjaustoimenpiteiltä tulevaisuudessa.

Missä toimitte?

Toimimme sekä Oulussa että pääkaupunkiseudulla.

Rakentamisen ammattilainen

Kun pihasi tai kiinteistösi kaipaa uutta ilmettä, käänny luottamuksella puoleemme. Viherrakentaminen ja suurten rakennusprojektien suunnittelu ja hallinta on ydinosaamistamme. Työskentelyalueemme alkaa kaksi metriä maanpinnan tason alapuolella ja ulottuu julkisivun ja sisätilojen kautta katolle asti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Oulun toimipiste

Haarasuontie 9
90240 OULU

Katso kartalla »

Vantaan toimipiste

Martinkyläntie 54
01720 VANTAA

Katso kartalla »

Seuraa meitä somessa!

someikoni someikoni someikoni someikoni someikoni

 

logologologologo LogoAA logo

Copyright © 2024 Viherrakennus Oy Keijo Sakaranaho

Ota meihin yhteyttä