Piharakentaminen myös vaativiin kohteisiin

Olemme toteuttaneet piharakentamiseen liittyviä projekteja yli kolmenkymmenen vuoden ajan talo- ja julkisyhtiöille sekä rakennusliikkeille. Kauttamme saat tarvittaessa myös kohteiden vaatimat maanrakennustyöt.
Meiltä saat piharakentamisen nopeasti ja luotettavasti. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi piha!

ViherRakennus hoitaa pihan rakentamisen, piharemontit, pihasaneeraukset, vihertyöt, maarakennustyöt, kivityöt sekä pihoihin liittyvät muut rakennustyöt pitkällä ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, julkisyhteisöt ja rakennusliikkeet. Erikoisosaamistamme ovat suurten pihanrakennusprojektien hallinta ja toteuttaminen.

Piharakentaminen ja viherrakentaminen tekevät alueista toimivia, viihtyisiä ja kauniita

Viherrakentamisella on merkittävä rooli modernissa, ekologisessa rakentamisessa. Kun piharakentaminen pohjatöineen toteutetaan huolella, säilyy lopputulos toimivana ja näyttävänä pitkään. Me hoidamme viheralueiden suunnittelun ja piharakentamiseen liittyvät työt yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.

Viherrakentamisen lisäksi meillä on vahva ammattitaito myös erilaisista maanrakennukseen liittyvistä projekteista. Päätoimialuettamme ovat Oulu, Helsinki, Espoo ja Vantaa lähialueineen.

Piharakentaminen taloyhtiöille, julkisyhteisöille ja rakennusliikkeille

Ydinosaamistamme ovat laajat projektit. Kauttamme hoituvat piharakentaminen ja lisäksi myös esimerkiksi maanrakennukseen, kivetykseen sekä piharakennuksiin liittyvien töiden toteuttaminen. Pitkäaikaisimpiin asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa kaupungit ja kunnat, joille olemme toteuttaneet sekä pihojen peruskorjauksia että mittavia viheralueiden rakennusten perusteista alkavia kokonaisuuksia.

Hoidamme myös salaojitusten ja sadevesijärjestelmien kunnostamisen tai uusimisen tarpeen mukaan. Toteutamme pitkällä kokemuksella myös esimerkiksi päiväkotien tai muiden vastaavien alueiden pihoille tarvittavat rakennelmat kuten jätekatokset. Olemme toteuttaneet projekteja muun muassa Espoon, Helsingin, Vantaan ja Oulun kaupungeille.

Myös talo- ja kiinteistöyhtiöt ovat keskeinen asiakaskuntamme. Taloyhtiöiden piharemonteissa keskiössä on usein oikein rakennettu salaojitus, sadevesijärjestelmä sekä pinnantasaukset. ViherRakennus hoitaa samalla tarvittaessa myös esimerkiksi pihan rakennukset, aidat ja muut vastaavat rakennelmat.

Kauttamme myös maanrakennustyöt

Kauttamme saat myös kaikki maanrakentamiseen liittyvät työt kätevästi samalta toimijalta. Teemme rakennusten pohjatyöt, massanvaihdot, sadevesijärjestelmät, salaojitukset ja muut maatyöt ennen kuin varsinainen piharakentaminen aloitetaan.

Muutamia esimerkkejä viime vuosien referenssikohteistamme ovat Kontinkankaan vanhan sairaalan piha-alueen peruskorjaus, Sarkkirannan päiväkodin viher- ja kivityöt, turva-alustat, kaluste- ja aita-asennukset sekä Otaniemen lukion pihatyöt sadevesijärjestelmineen, massanvaihtotöineen ja pihapolkuineen.

Tarvittaessa kauttamme hoituvat myös piharemonttiin liittyvät sähkö- ja asfaltointityöt.

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella kiinteistön suunnitteilla olevista korjaus-tai rakennushankkeista? Päätoimialuettamme ovat Oulu, Helsinki, Espoo ja Vantaa lähialueineen. Tilaa piharakentaminen tai maanrakennus jo tänään.

Ota yhteyttä soittamalla toimitusjohtaja Keijo Sakaranaholle 0400 890 077.

Rakentamisen ammattilainen

Kun pihasi tai kiinteistösi kaipaa uutta ilmettä, käänny luottamuksella puoleemme. Viherrakentaminen ja suurten rakennusprojektien suunnittelu ja hallinta on ydinosaamistamme. Työskentelyalueemme alkaa kaksi metriä maanpinnan tason alapuolella ja ulottuu julkisivun ja sisätilojen kautta katolle asti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Oulun toimipiste

Haarasuontie 9
90240 OULU

Katso kartalla »

Vantaan toimipiste

Martinkyläntie 54
01720 VANTAA

Katso kartalla »

Seuraa meitä somessa!

someikoni someikoni someikoni someikoni someikoni

 

logologologologo LogoAA logo

Copyright © 2024 Viherrakennus Oy Keijo Sakaranaho

Ota meihin yhteyttä