Rakennusyhtiöille

Viherrakentamisen aliurakointi rakennusliikkeille

Käänny luottamuksella puoleemme, kun tarvitset aliurakoitsijan viherrakennustöihin. Teemme kaikki rakennuksen ulkopuoliset, pihan perustamiseen liittyvät työt yli 30 vuoden kokemuksella. Toimimme Oulun talousalueella ja pääkaupunkiseudulla.

Viherrakentaminen pähkinänkuoressa

Viherrakentaminen on puistojen, puutarhojen ja pihojen, sekä muiden istutettujen viheralueiden rakentamista ja hoitoa. Sen tavoitteena on tehdä alueista sekä viihtyisiä, kauniita, että toimivia. Viherrakentamisella on olennainen osa nykyaikaisessa ekologisessa rakentamisessa.

ViherRakennus Oy:llä viherrakentamiseen sisältyvät muun muassa betoni- ja luonnonkivityöt, vesirakenteet, puurakentaminen, sekä monipuolinen konetyö maarakentamisesta lähtien.

Viheralueen suunnittelu ja piharakentaminen

Kun viheralueet suunnitellaan ja rakennetaan kerralla alusta loppuun hyvin, piha kestää vuosia. Tärkeää on aina tehdä pohjatyö hyvin, jotta pihoille rakennetut kiveykset, kiviportaat ja muurit ovat mahdollisimman pitkäikäisiä. Sama koskee myös terasseja ja aitoja. Ne pysyvät hyvin suorassa ja kunnossa kun niiden perustukset tehdään oikein ja kiinnitys suoritetaan kunnolla.

Pohjatöihin ja pihan perustamiseen kuluu paljon aikaa ja laajoissa projekteissa suuria määriä maa-aineksia. Lopulta haluttu kasvillisuus pihoilla kukoistaa kun vanhat ja nuutuneet maa-ainekset vaihdetaan uuteen hyvälaatuiseen viherkasvamista suosivaan multaan.

Viheralueen suunnittelu ja piharakentaminen sujuu ViherRakennuksen henkilökunnalta vuosien kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Otamme aina työssämme huomioon mm. sadevesijärjestelmät, salaojitustarpeet, kaikki pihojen pintojen vaatimmat kallistukset, erilaiset maatyypit ja routaeristyksen.

Referenssikohteitamme 2020

Referenssikohteitamme 2019

Referenssikohteitamme vuosilta 2017–2018

  • Antinkankaan monitoimitalo, Raahe. Hartela Oy
  • Åströmin palvelutalo, Oulu. Hartela Oy
  • As Oy Pillipiipari, Oulu. YIT Suomi Oy
  • As Oy Satamarannan Masto, Oulu. SRV Rakennus Oy
  • Hupisaaren kesäteatteri, Oulu. Rakennusliike Manninen Oy
  • As Oy Linnantammi, Linnanlehto, Linnanpuisto, Oulu. Temotek Oy
  • As Oy Oulun Figuuri, Oulun Sivakka Oy, Oulu. Hartela Oy
  • Sarkkirannan päiväkoti, Oulu. Temotek Oy
  • Kontinkankaan sairaala, Oulu. Rakennuskartio Oy

Ota yhteyttä

Soita toimitusjohtaja Keijo Sakaranaholle, 0400 890 077, tai laita viesti yhteydenottolomakkeella, kun tarvitset luotettavaa aliurakoitsijaa viherrakennustöihin.

Rakentamisen ammattilainen

Kun pihasi tai kiinteistösi kaipaa uutta ilmettä, käänny luottamuksella puoleemme. Viherrakentaminen ja suurten rakennusprojektien suunnittelu ja hallinta on ydinosaamistamme. Työskentelyalueemme alkaa kaksi metriä maanpinnan tason alapuolella ja ulottuu julkisivun ja sisätilojen kautta katolle asti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Oulun toimipiste

Haarasuontie 9
90240 OULU

Katso kartalla »

Vantaan toimipiste

Martinkyläntie 54
01720 VANTAA

Katso kartalla »

Seuraa meitä somessa!

someikoni someikoni someikoni someikoni someikoni

 

logologologologo LogoAA logo

Copyright © 2024 Viherrakennus Oy Keijo Sakaranaho

Ota meihin yhteyttä