Rakennuspalvelut

Viheralueiden ja kiinteistöjen rakennuspalvelut

Rakennus- ja peruskorjauspalvelut. Asiakkaitamme ovat julkisyhteisöt, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet. Toimimme pohjoisessa Oulun talousalueella ja etelässä pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteys meihin niin aloitetaan prosessi yhdessä.

Juuremme ovat ViherRakennus Oy nimen mukaisesti pihojen, puistojen ja leikkialueiden rakentamisessa ja saneeraamisessa. Yli 30 vuotta jatkuneen toimintamme aikana olemme laajentaneet myös kiinteistöjen saneeraus- ja rakennusurakointiin. Merkittävä osa liikevaihdostamme tulee nykyään korjausrakentamisesta. Rakennamme myös uudisrakennuksia. 

Maanrakennus

Uudisrakennus

Piharakentaminen

Sadevesijärjestelmät

Salaojitus

Kuiva koti on terve koti

Kosteusvaurioiden ja perustusten kuivatukset muodostavat lähivuosina yhden suurimmista korjauskohteista. Ihmisten olisi tärkeää ymmärtää ja pitää huolta omistuksestaan, sillä kun korjauksia tehdään, on tärkeää korjata oikeita asioita. Kun halutaan pitää kiinteistön arvo nykyisellään tai kasvattaa sitä, pitää ymmärtää mitkä asiat vaikuttavat pitkällä tähtäimellä eniten. Hienoa pihasuunnitelmaa ei kannata toteuttaa ellei perusasiat, kuten sadevesijärjestelmät, salaojitus ja rakennuksen perustukset ole kunnossa.

 

Älä odota liian pitkään!

Kun asunto-osakeyhtiölakia uudistettiin vuonna 2010, yhä useammat asunto-osakeyhtiöt ovat alkaneet teettää korjaus- tai kunnossapitotarvearviot. Kun Viherrakennuksen asiantuntijat ovat käyneet kertomassa taloyhtiöissä korjaustarpeista, asiat ovat alkaneet avautua. Yleensä korjausten aloittamista odotetaan kuitenkin liian pitkään. Olisi reagoitava hyvissä ajoin ja jos tarvittavaa asiantuntemusta ei löydy omasta piiristä, käytetään ammattilaisia, kuten ViherRakennus.

Tutustu tarkemmin rakennuspalvelutarjontaamme:

Meiltä onnistuu muun muassa niin sadevesijärjestelmienkin teko kuin salaojitus.

Esimerkkejä viimeaikaisista kohteistamme ja asiakkaistamme löydät Referenssit-sivulta.

Rakentamisen ammattilainen

Kun pihasi tai kiinteistösi kaipaa uutta ilmettä, käänny luottamuksella puoleemme. Viherrakentaminen ja suurten rakennusprojektien suunnittelu ja hallinta on ydinosaamistamme. Työskentelyalueemme alkaa kaksi metriä maanpinnan tason alapuolella ja ulottuu julkisivun ja sisätilojen kautta katolle asti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Oulun toimipiste

Haarasuontie 9
90240 OULU

Katso kartalla »

Vantaan toimipiste

Martinkyläntie 54
01720 VANTAA

Katso kartalla »

Seuraa meitä somessa!

someikoni someikoni someikoni someikoni someikoni

 

logologologologo LogoAA logo

Copyright © 2024 Viherrakennus Oy Keijo Sakaranaho

Ota meihin yhteyttä