Laskutusohje

Arvoisa toimittajamme, vastaanotamme ostolaskut sähköisessä muodossa. Seuraavassa laskutusosoitteemme riippuen siitä, lähetättekö verkkolaskuja vai paperilaskuja.

Verkkolaskut:

  • Verkkolaskutuksen osoitteena on OVT-tunnuksemme: 003708131718
  • Operaattorinamme käytämme: OpusCapita Solutions Oy
  • Operaattorin välittäjätunnus on:  E204503
  • Y-tunnus: 0813171-8

Mahdolliset paperilaskut:

Viherrakennus Oy Keijo Sakaranaho
PL 10138
00062 LASKUNET

Jotta scannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimatreiaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Viherrakennus Oy Keijo Sakaranahon sähköpostiscannauksen osoite: ViherrakennusOyKeijoSakaranaho.FI.P.125425-9@docinbound.com

Työmaanumero

Tilatessamme ilmoitamme teille työmaanumeron. Työmaanumero tulisi olla laskussa ostajan viitteenä, Finvoice-standardin mukaisessa kentässä OrderIdentifier. Laskutusohjelmassanne kentän nimi voi olla esim. Tilausnumero, Viitteenne, Merkki tai laskutusjärjestelmästänne riippuen jokin muu. Huomioittehan, että jokaisen työmaan lasku tulee lähettää omana laskunaan.

Nämä toimenpiteet helpottavat laskujen automaattista käsittelyä meillä merkittävästi. Kiitos yhteistyöstä!

Rakentamisen ammattilainen

Kun pihasi tai kiinteistösi kaipaa uutta ilmettä, käänny luottamuksella puoleemme. Viherrakentaminen ja suurten rakennusprojektien suunnittelu ja hallinta on ydinosaamistamme. Työskentelyalueemme alkaa kaksi metriä maanpinnan tason alapuolella ja ulottuu julkisivun ja sisätilojen kautta katolle asti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Oulun toimipiste

Haarasuontie 9
90240 OULU

Katso kartalla »

Vantaan toimipiste

Martinkyläntie 54
01720 VANTAA

Katso kartalla »

Seuraa meitä somessa!

someikoni someikoni someikoni someikoni someikoni

 

logologologologo LogoAA logo

Copyright © 2021 Viherrakennus Oy Keijo Sakaranaho

Ota meihin yhteyttä