Rekry

ViherRakennus Oy tarvitsee tekijöitä: rekrytointi käynnissä

ViherRakennus Oy on vahvasti mukana pihojen/viheralueiden peruskorjausurakoinnissa. Vihertyöt, kivityöt, salaojitus, sadevesijärjestelmät ja rakennusten pohja/pihatyöt ovat osa jokapäiväistä leipäämme.

Jos sinulla on asennetta ja jonkin verran jo kokemusta meidän alan töistä, olet tervetullut lisä tiimiimme. Mutta varaudu siihen, että meillä viihdytään yleensä pitkään.

Tarvitsemme vahvistusta myös työnjohtoon. Jos urakointitoimintojen organisointi, urakkalaskenta ym. urakoinnin ohjaukseen liittyvät tehtävät tuntuvat omilta, laita hakemus. Koulutuksesi voi olla hortonomi, rakennusmestari, insinööri jne. Monet hankkeistamme ovat vaativia ja niihin sisältyy myös huomattavia rakennustöitä.

Haemme kaudelle 2020 kohteisiimme Oulun talousalueelle ja pääkaupunkiseudulle kokeneita puutarhureita ja viherrakennustyöntekijöitä monipuolisiin viherrakennus- ja kiveystöihin. Lisäksi tarvitsemme työmaillemme rakennusalan osaajia ja maanrakennustyöntekijöitä.

ViherRakennuksella on pitkäaikaiset asiakassuhteet ja myös pitkäaikaiset työsuhteet, parhaimmat yli 20 vuotta kestäneitä.

Toimenkuvista ja työn sisällöstä saat lisätietoa toimitusjohtaja Keijo Sakaranaholta:

icon-hand-o-right Hakulomakkeen pääset täyttämään tästä.

Call Now Button
Ota yhteyttä
close slider

010 5264 640
myynti(@)viherrakennus.com

Keijo Sakaranaho
0400 890 077

keijo.sakaranaho(@)viherrakennus.com

OULU:
Haaransuontie 9, 90240 Oulu
VANTAA:
Martinkyläntie 54, 01720 Vantaa

Tästä pääset lähettämään yhteydenottolomakkeen