Maanrakennus

Huolella tehdyt pohjatyöt kannattavat

Hyvin tehdyt pohjatyöt tekevät lopputuloksesta kestävän. Meiltä maanrakennus ja laajamittaiset maanrakennustyöt ammattitaidolla.

Suurin osa rakennusprojekteista vaatii jonkinlaista maanrakennusta. Huolella tehdyt pohjatyöt kannattavat, sillä perustus luo rakennelmille pohjan, joka vaikuttaa merkittävästi lopputuloksen onnistumiseen ja kestävyyteen.

ViherRakennuksen kokeneet ammattilaiset huolehtivat siitä, että eri kokoiset projektit saadaan kuntoon kestävästi. Kauttamme onnistuvat myös suuren mittaluokan projektit. Asiakkaisiimme kuuluvat julkisyhteisöt, rakennusliikkeet ja taloyhtiöt.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • salaojitukset
  • sadevesijärjestelmät
  • routa- ja vesieristykset
  • pinnantasaukset
  • massanvaihdot
  • sähkötyöt

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

 

Maanrakennus ja maanrakennustyöt mm. Helsinki ja Oulu

Maanrakennus ja viherurakointi kätevästi samalta toimijalta

Maanrakennus on osa laajaa palvelutarjontaamme! Lisäksi meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus erilaisista viherrakentamiseen liittyvistä projekteista. Ydinosaamiseemme kuuluvat niin erilaisten pihojen, leikkialueiden kuin muiden vastaavien suuren mittaluokan projektien viherurakoinnista vastaaminen. Asiakkaan näkökulmasta on kuitenkin erittäin ihanteellista, että kaikki pihanrakennukseen liittyvät palvelut voidaan tilata samalta toimijalta.

Tutustu referensseihimme »

Ongelmien ennaltaehkäisy on tärkeää

Pihojen ja rakennusten pohjatyöt on suositeltavaa hoitaa kuntoon mahdollisimman ennakoivasti, jotta korjaustöiltä vältytään myöhemmin. Rakennelmien alla olevien perustuksien korjaustyöt jälkikäteen ovat erittäin hankalia ja usein myös mahdottomia. Pohjatöiden lisäksi myös huolellinen suunnittelu maksaa itsensä todennäköisesti takaisin lopputuloksessa ja kustannuksissa.

Kun pohjatyöt ovat kunnossa, voidaan siirtyä itse viherrakentamisen pariin. Hoidamme monipuolisesti pihanrakentamisen, vihertyöt, maarakennustyöt, kivityöt sekä pihoihin liittyvät rakennustyöt pitkällä ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, julkisyhteisöt ja rakennusliikkeet. Erikoisosaamistamme ovat suurten pihanrakennusprojektien hallinta ja toteuttaminen.

Ota yhteyttä!

Maanrakennus ammattitaidolla! Päätoimialuettamme ovat Oulu, Helsinki, Espoo ja Vantaa lähialueineen.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä soittamalla toimitusjohtaja Keijo Sakaranaholle 0400890077 tai täytä yhteydenottolomake.

Call Now Button
Ota yhteyttä
close slider

010 5264 640
myynti(@)viherrakennus.com

Keijo Sakaranaho
0400 890 077

keijo.sakaranaho(@)viherrakennus.com

OULU:
Haaransuontie 9, 90240 Oulu
VANTAA:
Martinkyläntie 54, 01720 Vantaa

Tästä pääset lähettämään yhteydenottolomakkeen