RAKENNUSPALVELUT

Rakennamme ja peruskorjaamme viheralueita ja kiinteistöjä

Asiakkaitamme ovat julkisyhteisöt, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet. Toimimme pohjoisessa Oulun talousalueella ja etelässä pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteys myynti(@)viherrakennus.com niin aloitetaan prosessi yhdessä.

Juuremme ovat ViherRakennus Oy nimen mukaisesti pihojen, puistojen ja leikkialueiden rakentamisessa ja saneeraamisessa. Yli 30 vuotta jatkuneen toimintamme aikana olemme laajentaneet myös kiinteistöjen saneeraus- ja rakennusurakointiin. Merkittävä osa liikevaihdostamme tulee nykyään korjausrakentamisesta. Meillä on myös omaa uudisrakennustoimintaa nimellä Ecorakennushttps://www.youtube.com/watch?v=YudZbCUoA9I

Kuiva koti on terve koti

Kosteusvaurioiden ja perustusten kuivatukset muodostavat lähivuosina yhden suurimmista korjauskohteista. Ihmisten olisi tärkeää ymmärtää ja pitää huolta omistuksestaan, sillä kun korjauksia tehdään, on tärkeää korjata oikeita asioita. Kun halutaan pitää kiinteistön arvo nykyisellään tai kasvattaa sitä, pitää ymmärtää mitkä asiat vaikuttavat pitkällä tähtäimellä eniten. Hienoa pihasuunnitelmaa ei kannata toteuttaa ellei perusasiat, kuten sadevesijärjestelmät, salaojitus ja rakennuksen perustukset ole kunnossa.

Älä odota liian pitkään!

Kun asunto-osakeyhtiölakia uudistettiin vuonna 2010, yhä useammat asunto-osakeyhtiöt ovat alkaneet teettää korjaus- tai kunnossapitotarvearviot. Kun Viherrakennuksen asiantuntijat ovat käyneet kertomassa taloyhtiöissä korjaustarpeista, asiat ovat alkaneet avautua. Yleensä korjausten aloittamista odotetaan kuitenkin liian pitkään. Olisi reagoitava hyvissä ajoin ja jos tarvittavaa asiantuntemusta ei löydy omasta piiristä, käytetään ammattilaisia, kuten ViherRakennus.

Tutustu tarkemmin rakennuspalvelutarjontaamme:

 icon-caret-right Julkisyhteisöille

 icon-caret-right Talo- ja kiinteistöyhtiöille

 icon-caret-right Rakennusliikkeille

Meiltä onnistuu muun muassa niin rakennusten perustusten, kuin sadevesijärjestelmienkin teko, sekä salaojitus.

Esimerkkejä viimeaikaisista kohteistamme ja asiakkaistamme löydät Referenssit-sivulta. Voit myös selailla kuvia kohteistamme.

Call Now Button
Ota yhteyttä
close slider

010 5264 640
myynti(@)viherrakennus.com

Keijo Sakaranaho
0400 890 077

keijo.sakaranaho(@)viherrakennus.com

OULU:
Haaransuontie 9, 90240 Oulu
VANTAA:
Martinkyläntie 54, 01720 Vantaa

Tästä pääset lähettämään yhteydenottolomakkeen